Onze diensten

Tuinarchitectuur

Een plan laten uittekenen bij een tuinarchitect kost veel geld. Laat u het meteen bij Evergreen Decor doen, dan drukken wij de prijs. Wij maken meteen een bestek op zodat u weet aan welke kosten u kan verwachten.    
Onze ervaring zorgt ervoor dat wij vakkundig te werk gaan.

Hoe gaat Evergreen Decor te werk?

1.  wij komen langs en bespreken welke kant u met de tuin uit wilt
2.  er volgt een briefing
3.  hierna wordt het eerste ontwerp gecreëerd en samen met u besproken
4.  eventuele aanpassingen worden aangebracht
5.  na goedkeuring begint Evergreen Decor aan de uitvoering

Tuinaanleg

Voor de aanleg van uw tuin, gaan we te werk volgens het plan van de architect. U kan ook bij ons terecht voor tuinarchitectuur.

Evergreen Decor werkt van A tot Z

+   wij leggen eerst alle in de juiste vorm
+   we bewerken en verbeteren eerst de grond met meststoffen
+   we planten bomen en plaatsen planten
+   we zaaien gras of leggen kunstgras aan
+   Evergreen Decor legt boorden en paden aan
+   ook voor vijvers, fonteinen en waterpartijen kunt u bij ons terecht

Materiaal

Evergreen Decor beschikt over eigen materiaal. Hebben we toch iets nodig dat niet meteen voorhanden is? Hoogtewerkers bijvoorbeeld... Wij zorgen ervoor dat alles heel snel ter beschikking is.

Tuinonderhoud

Het netjes houden van tuinen is een veelgevraagde taak bij Evergreen Decor in Dendermonde. Geen wonder dat onze vakmensen deze taak met veel professionalisme uitvoeren.

Jaarlijkse prijs

Tuinonderhoud is iets wat uw tuin regelmatig moet ondergaan. Wij spreken samen met u af wanneer wij uw tuin een onderhoudsbeurt komen geven. Bij sommige van onze klanten is dit wekelijks, bij sommige maandelijks, ...  Hoe dan ook: wij berekenen een vaste prijs voor een jaar onderhoud.    

Tuinonderhoud betekent:

+  het snoeien van bomen
+  het scheren van hagen
+  gras afrijden en onderhouden
+  onkruid wieden
+  mos verwijderen
+  vijver kuisen, leegpompen, ...

Na het onderhoud van uw tuin neemt Evergreen Decor het afval mee, tenzij anders afgesproken.

Tuinrenovatie

Heeft uw tuin nood aan verandering?  Evergreen Decor past uw tuin graag aan.  Bij tuinrenovatie blijft alles wat aanwezig is in uw tuin grotendeels staan.  Wij vernieuwen een aantal elementen of stellen nieuwe zaken voor, maar de basis blijft.  Op die manier is tuinrenovatie minder ingrijpend dan tuinaanleg.

Tuinrenovatie kan nodig zijn wanneer:

+  u uitgekeken bent op uw tuin en verandering wil
+  uw verwachtingen van uw tuin in de loop der jaren gewijzigd zijn
+  uw tuin verouderd is

Budget

Een tuin renoveren kost minder dan de volledige nieuwe aanleg van een tuin.  Wilt u vernieuwing in uw tuin, maar hebt u eerder een beperkt budget?  Dan raadt Evergreen Decor u aan voor tuinrenovatie te kiezen.

Houtwerken

Bij Evergreen Decor kunt u naast tuinarchitectuur, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie ook terecht voor houtwerk.

Een tuinhuis of terras hoort immers ook bij het totaalplaatje van een tuin.  Ook tuinschermen en afsluitingen zijn voorbeelden van houtwerk die Evergreen Decor regelmatig plaatst.  Onze professionele medewerkers gaan samen met u op zoek naar de beste keuze voor uw houtwerk.

Houtwerk uit de catalogus

Afhankelijk van welk soort houtwerk u wenst te plaatsen, kunt u kiezen uit een catalogus.  Evergreen Decor staat van A tot Z in voor het in elkaar plaatsen van het door u gekozen houtwerk.
Wij werken ook constructies uit op uw maat. 

Andere werken

Kleine dingen in de tuinsector zoals schilderen, metselwerkjes of verfraaiingswerken, neemt Evergreen Decor uit Dendermonde ook graag op zich.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.